-Sociale

Profesor Sabri Laçi zgjidhet Dekan i Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë

               Publikuar në : 22:25 - 07/12/17 |
rel d

Profesor. Dr.Sabri Laçi është zgjedhur Dekan i Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë në zgjedhjet e mbajtura të enjten.

Mësohet se pedagogu i njohur i Gjeografisë ka fituar me 50.14 për qind të votave kundrejt profesoreshës. Dr. Ajula Jubanit.

Jubani është pedagoge e njohur e Gjuhës Shqipe.

Zgjedhjet për Dekanin e këtij fakulteti u zhvilluan pasi Valentina Duka e cila mbante këtë detyrë u zgjodh deputete e Kuvendit në zgjedhjet e 25 qershorit, 2017.

 

Pas