-Kulturë, Aktualitet, Te Fundit

Presidenti Barack Obama i jep ‘Çmimin e Mirënjohjes’ Kryegjyshit Botëror Bektashian, Edmond Brahimaj

Fillimi i vitit 2017 nis me një ngjarje shumë të rëndësishëm për miliona besimtarë bektashinj në botë. Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Z. Barack Obama i jep Haxhi Dede Edmond Brahimaj “Çertefikatën e Mirënjohjes” për arritje në misionin e Tij si klerik si dhe për angazhimin dhe kontributin e dhënë për paqen botërore në situatat e vështira që po kalojmë.

15894615_1834291280161721_4304757488197768747_n

Ceremonia e rastit, ku morrën  pjesë besimtarë të shumtë bektashianë e të besimeve të tjera, përfaqësues të komuniteteve fetarë në Shqipëri, diplomatë të ambasadës amerikane në Tiranë, përfaqësues të trupit diplomatik në kryeqytetin shqiptar, përfaqësues të lartë shtetëror etj është zhvilluar ditën e djeshme në mjediset e Foltores së Odeonit në Selinë e Shenjtë të Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve në Tiranë në orën.

15822796_1834290833495099_4184896809566234793_n

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko