-Jetë dhe Stil, -Teknologji, Metro

Porsche e rrallë, mendohet të jetë e vetmja nga kjo seri

Në Shtetet e Bashkuara është gjetur një model i rrallë 911, që është i vetmi në vend, por mendohet se ky është ekzemplari i vetëm që e ka prodhuar ndonjëherë Porsche.

porche-1_1485312916-8021643

Kompania gjermane është e njohur për krijimin e edicioneve speciale, pikërisht nga kjo seri. Madje, kishte një edicion special që destinohej vetëm për meksikanët e klubit të entuziastëve.

porche-4_1485312915-880471

Por, nuk është parë më herë një 911 Carera S Endurance Racing Edition, që dyshohet të jetë krijuar për një pronar të pasur, që është dashamir i super-veturave.

Ky ekzemplar ka shenja të dukshme, që e bën dallojë nga modelet e mëparshme dhe nuk mund të krahasohet me asnjë tjetër.

porche-5_1485312915-4017691

Megjithëse mund të jetë një dhe i vetmi, ky 911 nuk do të shitet më shumë se 600 mijë dollarë, ndërsa një 911 është shitur së fundmi për një milion dollarë.

porche-2_1485312916-5513562

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko