-Teknologji, Aktualitet, Metro

Pamje fantatistike nga droni. A është bota e sheshtë?

Një material i filmuar me një dron i ka lënë të gjithë me gojën hapur, për shkak se ngre hipotezën: A ëshë toka e sheshtë?

Ndoshta dikush mund ta besojë këtë, edhe pse bëhet fjalë vetëm për një iluzion optik

Këto pamje janë filmuar me anë të një droni pranë digës së lumit Daugava në Letoni dhe dhurojnë spektakël të vërtetë visual, teksa qielli reflektohet në ujë. I gjithi ky imazh duket sikur aty është fundi i botës.

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko