InstaBIZ, Te Fundit

Pamela Anderson “sulmon” Theresa May, kryeministrja më e keqe në botë

Nëse ka një gjë që mund të themi për Pamela Anderson, është se ajo nuk i tërheq komentet e rënda ndaj kryeministres britanike Theresa May. Aktorja ka shkruar një letër të ashpër në faqen e saj të internetit e cila dënon Theresa May, duke e quajtur atë si “Kryeministrja më e keqe në histori”. Ajo vazhdon të pohojë se May tregoi anën e saj më të keqe gjatë vizitës në Grenfell Tower, vendi ku mbi 60 njerëz thuhet se kanë vdekur.

Kush nuk kujdeset për njerëzit e varfër. Kush nuk ka kujdes për drejtësinë apo paqen … është kryeministrja më e keqe në jetë, tha Anderson për May. Polemikat filluan të enjten kur ajo nuk u dha dorën të prekurve nga zjarri, dhe ishin shumë të paktë ato që takoi. Kur ajo u largua të gjithë filluan ti thonë “Turp për ty, turp të të vijë’.

 

Anderson shtoi se performanca e fundit e May në zgjedhje ishte ‘piramidale’ pasi Konservatorët humbën një sasi të madhe të vendeve të labour  dhe kështu humbën shumicën. Mendimi i saj për May është shumë në kontrast me dashurinë e saj për udhëheqësin e Punës Jeremy Corbyn, të cilit i referohet si “njeri i denjë dhe i ndershëm”.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko