-Sociale, Aktualitet, Te Fundit

Orientimi politik “me LSI”, shkarkon mësuesen e Kamzës?!

Hamide Qamirani, mësuese e lëndës së anglishtes në shkollën 9 – vjeçare “Dom Nikollë Kacorri” në Kamëz, ankohet në emisionin “STOP” për pushim të padrejtë nga puna.

Ajo është hedhur në rrugë pa një motivacion dhe nuk mundet të marrë me shkrim as vendimin e pushimit. Arsimtarja ka mundur të sigurojë një dokument nga kompjuteri i drejtorit, ku përbri të gjithë mësuesve është shënuar edhe “orientimi politik”.

Qamirani është zëvendësuar nga një tjetër mësuese, edhe pse vendi nuk ishte shpallur vakant për konkurim. Ndërsa fleta e pushimit për arsimtaren e shkarkuar, u nis vetëm ditën e ballafaqimit të saj me drejtorin e shkollës, specialistin e Zyrës arsimore dhe gazetaren e emisionit “STOP”.

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko