InstaBIZ

Ora 4 e mëngjesit e gjen kështu Bebe Rexhën

Zakonisht artistët kanë natën si momentin më frymëzues.

Por ata nuk quhen ‘njerez të natës’ vetëm për këtë sepse edhe aktivitetin e zhvillojnë gjatë natës.

Megjithatë Bebe Rexha duket se nuk ka patur asnjërën nga këto arsye shkaktare të pagjumësisë. Në mungesë të gjumit, këngëtarja mbrëmë ka bërë një nga ato bisedat e orëve të para të mëngjesit me mikun e saj. Të dy vuajnë nga pagjumësia dhe ngushëllimin e vetëm e kanë gjëtur tek njëri- tjetri në këtë bisedë të cilën më pas Bebe e ka hedhur në Instastorie.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko