-Jetë dhe Stil, -U tha në Opinion, Metro, Te Fundit

Opinion/ Tupe: Shqiptarët mashtrojnë edhe gjatë seksit !

Në emisionin “Opinion”, është duke u trajtuar tema për besnikërinë dhe tundimin e marrëdhënieve në çift.

Si pjesë e panelit Albatros Rexhaj, tha se personat që janë të dashuruar nuk tundohen, por gjithsesi imagjinata e tyre nuk mund të bllokohet.

Nga ana tjetër Pastori Ylli Doçi ka thënë se: “ Ne nuk mund ti ndalojmë zogjtë te fluturojnë, po duhet  lejmë të ulen në kokën tone. Ulje quaj kur partneri vazhdon diçka e cila do të dëmtonte një marrëdhënie”.

Po ashtu profesor Edmond Tupe tha se shqiptarët mashtrojnë edhe gjatë seksit: “ Po rrëshqite njëherë do rrëshkatës përherë. Është e pamundur të matësh mendimet e shqiptarëve gjatë seksit sepse të gjithë mashtrojnë edhe gjatë seksit. Askush nuk thotë se çfarë mendon në të vërtetë”. /opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko