Në Opinion

Opinion – Shqiperia, te rrish apo te ikesh? (13 nentor 2017)

Te rrish apo te ikesh nga Shqiperia? Eshte ky argumenti i diskutuar ne emisionin Opinion, mbremjen e 13 nentorit, ku 6 te ftuarit e panelit kane diskutuar mbi avantazhet dhe disavantazhet e qendrimit ne Shqiperi.

Te ftuar:

Blendi Salaj

Floriana Garo

Erka Caro

Saimir Kodra

Flutura Acka

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko