-Jetë dhe Stil, -U tha në Opinion, Metro, Te Fundit

Opinion/ Pastor Ylli Doçi: Zoti e krijoi seksin se ishte gjëja më e mirë

Emisioni ‘Opinion’ është duke trajtuar një temë tepër interesant sa i përket marrëdhënies në çift, për besnikërinë dhe tundimin. Një nga të ftuarit në lidhje me temën në fjalë, shkrimtari Albatros Rexhaj tha se ne jemi qenie e fantazisë, ndërsa theksoi se meshkujt në raport me femrat fantazojnë më shumë.

Meshkujt kanë më shumë fantazi se femrat, ndoshta pasi meshkujt fantazojnë bardhë e zi dhe jo me ngjyra si femrat, por ne jemi qeni të fantazisë, që të vegjël edukohemi dhe rritemi si qenie të fantazisë, bisedat që kemi me shokët rreth fantazive tona”.

Rexhaj tha se unë nuk mund të kontrolloj të pavetëdishmen, ëndrrën, mbi atë nuk kam asnjë lloj kontrolli, pasi është diçka e pavetëdishme. Sipas tij, njeriu nuk mund ti thotë vetës mos fantazo.

Ndërsa, pastor Ylli Doçi tha se seksin e ka krijuar Prendia, dhe sipas tij mëkati i parë nuk ishte seksual. “Zoti krijoi seksin, e krijoi se ishte gjëja më e mirë”. /Opinion.al

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko