Në Opinion, Te Fundit, Të Gjitha

On Off Records/ Pas kuintave, kur Ben Blushi “kërcënohej” në Opinion

Emisioni “Opinion” sjell shpesh debate të nxehta midis aktorëve të ftuar në panel; të cilat provokojnë gjaknxehtësi. Një nga këto moment është edhe ajo midis Ben Blushit dhe Ergys Mërtirit në emisionin  e datës 8 janar 2015 “A na kërcënon terrorizmi islamik”. Po përse u grindën Blushi dhe Mërtiri, ne debatin që vazhdoi edhe pas kuintave?

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko