-Jetë dhe Stil, Metro

Një mashkull ideal nuk do bënte kurrë këto gjëra

Çdo femër meriton të ketë një partner i cili i shkakton më shumë të qeshura se sa mërzitje. Në fund të fundit dashuria të fal lumturi dhe jo vuajtje, dhe kjo vetëm nëse jeni me personin e duhur. Një mashkull i mirë, i cili di t’ju bëjë të lumtura, nuk do bënte kurrë këto veprime si më poshtë, kështu femra hani sytë mirë:

1 – Nuk do ju kritikonte kurrë për pamjen fizike

2 – Nuk do dhunonte kurrë privatësinë tuaj

3 – Nuk do ju ulte kurrë kurajën

4 – Ai do ju vlerësonte pa ju bërë të ndiheni gjatë gjithë kohës sikur duhet tja tregoni se vleni

5 – Nuk do ju bënte kurrë të ndiheshit sikur jeni vetëm në një lidhje

6 – Nuk do ju tradhtonte kurrë

7 – Mbi të gjitha nuk do tregonte kurrë mungesë respekti ndaj jush

8 – Nuk do i shmangte kurrë bisedat serioze

9 – Nuk do bënte asnjë veprim abuzues ndaj jush/Opinion.al

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko