-Teknologji

Një aplikacion për të gjetur “One night stand”, ja sa e thjeshtë


               Publikuar në : 10:46 - 05/10/18 |
b.f

Mund te rekomandojme një mënyrë tjetër për të parë qytetin më mire dhe pse jo te keni experienca te reja kur jeni duke udhetuar ne nje vend te huaj.Shkoni në një takim me një person nga ai qytet! Mund te shkarkoni aplikacione te ndryshme si Tinder ,Bumble etj ku ju mund te njiheni me njerez qe keni perreth te cilet mund te jenë banore apo edhe thjesht turist si ju. Kjo është diçka që ndodh gjatë gjithë kohës me shume udhëtare. Nuk është gjithmonë e lehtë, por kjo mund të ndryshoje nese do të shkoni në vende si baret, restorantet, në rrugët e bukura apo dhe pika kryesore te qytetit ku edhe numri i personave perdorues te ketyre aplikacioneve do jete me i larte.

Shume njerez e perdorin edhe si nje mundesi per nje one night stand pergjate kohes qe jane duke qendruar ne ate qytet. Sigurisht qe shumë nga njerëzit vetëm duan të takohen, flasin për jetën e tyre me një të huaj dhe prezantojne qytetin por jo te te gjitha rastet ndodh keshtu. Statistikat ne fakte tregojne se numri i mardhenieve eshte rritur ndjeshem nga keto aplikacione duke marre parasysh qe ka mbi 50 Milion perdorues.

Pas