-Teknologji

Një aplikacion i ri ju tregon se sa kohë shpenzoni në Instagram

               Publikuar në : 21:00 - 02/08/18 |
E SH

Rrjetet sociale janë bërë një pjesë e pandashme e jetës sonë të përditshme. Ndonjëherë ndodh që kalojmë tepër kohë duke lundruar në këto media sociale por tashmë ekziston një mënyrë sesi të limitojmë kohën që shpenzojmë në Instagram.

Me risinë e re përdoruesit e aplikacionit do të mund të kontrollojnë sa kohë kanë kaluar online, të vënë një alarm që t’i kujtojë kur e kanë arritur limitin e orarit të qëndrimit dhe madje do mund të bllokojnë dhe ardhjen e njoftimeve.
Me risinë e re përdoruesit e aplikacionit do të mund të kontrollojnë sa kohë kanë kaluar online, të vënë një alarm që t’i kujtojë kur e kanë arritur limitin e orarit të qëndrimit dhe madje do mund të bllokojnë dhe ardhjen e njoftimeve.

 

Pas