-Jetë dhe Stil, Bota, Metro, Te Fundit

Nga të gjithë femrat në turmë, sytë e Princ Herry-t u ndalën te një 97 vjeçare

Gjatë një takimi në Australi, Princ Herry ka bërë gjestin më të bukur. Teksa binte shi, dhe njerëzit kishin dal në shesh për të takuar Princin, ai është ndalur në rreshtin e parë të turmës, dhe sytë e tij janë fokusuar te vejusha 97 vjeçare, Daphne Dunne. Ai është përkulur pranë saj dhe nuk ka hezituar t’i dhurojë puthje dhe përqafime. Por historia është më e thellë se kaq.

Në vitin 2015, vejusha që humbi burrin gjatë Luftës së Dytë Botërore, mezi priste të takonte Herry-n në Sidney. Atë ditë ai u desh të largohej me urgjencë, dhe nuk pati mundësinë ta takonte. 2 vite më pas ai nuk e kishte harruar Daphne-n dhe kështu shkoi ta takonte me shumë përzemërsi./Opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko