-Destinacione, Te Fundit, Travel

Nëse mendoni se e keni parë vendin më të bukur në botë gaboheni! Ja pse

Një fizikant që ndërkohë ushton artin e fotos, Daniil Korzhnov, është personi që ka krijuar shtigje për vendet më të bukura të botës.

Vendi që atij i ka lënë mbresa dhe përshtypjen si vendi më i bukur në botë, është Grenlanda. Për shkak të pozicionit që ndodhet Grenlanda ofron një peizazh fantastik dhe shumë tërheqës. Korzhnov e ka cilësuar si vendin më të bukur në botë dhe për shkak të reklamës që ai i ka bërë vendi është bërë një ndër më të vizituarit e momentit nga shumë turistë në botë.

Mos e humbisni, shikojeni dhe pse jo nëse ju jepet mundësia vizitojeni.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko