-Jetë dhe Stil

Nëse e bëni seksin të zgjasë kaq minuta ajo nuk do ju harrojë lehtë

               Publikuar në : 11:49 - 14/02/18 |
E SH

Shumë e diskutuar mbetet kohëzgjatja e duhur e seksit, dhe megjithatë njerëzit mbeten të ndryshëm në preferenca. Por për të qenë në paqe, dhe për t’ju afruar një mesatareje të artë, studiuesit kanë prezantuar kohën ideale që një femër të mbetet e kënaqur plotësisht me aktin seksual.

Gratë kërkojnë 25 minuta dhe 51 sekonda për ta shijuar plotësisht seksin. Këtu përfshihet edhe paraloja, gjithashtu e rëndësishme. Nga ana tjetër meshkujt duan vetëm 25 minuta dhe 43 sekonda.

 

Pas