-U tha në Opinion, Kryesore

Ndërtimi i HEC-eve në Osum, Klosi: Historia ka filluar me mashtrim, leja është firmosur nga Berisha në 2013

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi është shprehur se shqetësimi mbi këtë histori është ngritur kur nga një shoqatë erdhi një denoncim në portalin ‘Bashkëqeverisje’, ku më pas u kërkua edhe anullimi i këtij ndërtimi.

Klosi tha se e gjithë historia ka nisur me një mashtrim të madh, pasi lejën e parë e ka dhënë Sali Berisha në janar të vitit 2013.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko