-Politikë, Aktualitet, Kryesore, Te Fundit

Ndahet nga jeta ish-Ministri i Energjitikës, Dritan Prifti

Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme ish-ministri i Energjetikës, Dritan Prifti.

Dritan Prifti vuante nga një sëmundje agresive të gjakut prej një viti dhe për këtë shkak ai kishte hequr dorë dhe nga jeta publike dhe politike.

Prifti i ishte nënshtruar  së fundmi një operacioni në Itali. 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko