-Jetë dhe Stil, -Shëndeti, Metro

Meshkujt, të dënohen me 100 dollarë gjobë për çdo masturbim!

Një projekt-ligj i propozuar në Teksas ka bërë bujë të madhe në të gjitha mediet, ku thuhet se burrat duhet të dënohen 100 dollarë për çdo masturbim.

Fakti se ky projekt-ligj nuk ka fare mundësi të realizohet e ka bërë që të jetë një pikë e fortë për të diskutuar në lidhje me barazinë gjinore.

Esenca e propozimit të këtij projekt-ligji nga përfaqësuesja demokrate Jessica Ferrar ishte që të kuptohet se me çfarë përballen femrat çdo ditë, transmeton lajmi.net

Pothuajse ky propozim ka kaluar në diçka qesharake dhe ka gjetur talljen në të gjitha mediet sociale e që edhe si propozim dukej më shumë sarkastik dhe nuk është marrë seriozisht nga qyetetarët. Te shohim si do veprojne qyetaret dhe çdo të ndodh kur të filloi zbatimi i këtij ligji!

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko