-Jetë dhe Stil

Merr fund misteri, femrat tregojnë rëndësinë që ka madhësia e penisit në seks


               Publikuar në : 16:20 - 13/03/18 |
E SH

Meshkujve u është shndërruar në një zakon matja e penisit.

Në moment të caktuar të jetës pothuajse çdo mashkull e mat gjatësinë e penisit, si garancia se me të është çdo gjë në rregull.

Masa e parë është shpikur më 1675, ndaj me siguri edhe paraardhësit tuaj e kanë matur që para vitit 1675.

Por a është vërtet madhësia e rëndësishme?

Në një studim femrat janë pyetur nëse janë gjatësia dhe vëllimi i penisit më të rëndësishëm se seksi.

18% kanë thënë se madhësia është shumë e rëndësishme, 22% kanë thënë që më me rëndësi është trashësia, 57% kanë thënë që madhësia pothuajse është e parëndësishme, 53% kanë qenë për trashësinë.

25% kanë thënë që madhësia e penisit në seks nuk ka kurrfarë roli, ndërsa përqindje e njëjtë e femrave kanë qenë për vëllimin.

Pra, studimi nuk ka përcaktuar madhësinë e saktë të penisit, sepse për disa femra penisi i përshtatshëm është ai i gjatësisë mesatare.

Sido që të jetë, më shumë se gjysma e femrave të anketuara thonë që madhësia luan rol të vogël në seks.

Prandaj, nëse në pantallona nuk keni “pasuri të madhe” nuk është kurrfarë tragjedie.

Në të vërtetë, femrat në dashuri i kushtojnë më shumë kujdes faktorëve të tjerë, ndërkaq në mesin e tyre me siguri nuk ndodhet në rend të parë madhësia e penisit.

Pas