-Sociale, Aktualitet, Te Fundit

Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të anglishtes

Provimi i gjuhës së huaj për maturën shtetërore, që u zhvillua më datë 5 qershor ka nxjerrë sot rezultatet. Në linkun e mëposhtëm janë edhe tabelat me notat përkatëse. Pasi të klikojnë linkun maturantët do të kërkojnë përmes ID notën që kanë marrë në provimin e parë që kanë zhvilluar këtë vit.

 

Matura Shtetërore ka zhvilluar tre provimet e para, Gjuhën e Huaj, Gjuhë Letrësinë dhe Matematikën, ndërsa pas pak ditësh do të japë edhe lëndët me zgjedhje.

http://akp.gov.al/images/matura_2017/rezultate/d3_rezultate.pdf

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko