Aktualitet, Metro, Te Fundit

Magjia e akullit dhe borës/ Mos e humbisni këtë foto-album

Moti i acartë i këtij viti nuk ka përfshirë vetëm Shqipërinë por gjithë rajonin e Ballokanit, Europën qendore e veriore, SHBA-të, etj.
Temperaturat nën zero, bora e akulli kanë vënë në vështirësi shumë njerëz, por ama bora dhe akulli për disa vende kanë krijuar pamje mahnitëse.

1483908742_41483908784_10 (1)1483908755_61483908767_81483908761_71483908784_101483908800_121483908792_111483908817_131483908829_151483908823_141483908837_161483908862_171483908870_181483908885_201483908735_31483908729_21483908530_1

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko