-Jetë dhe Stil, Metro

Luksoze&magntike/ E arta, tendenca e dimrit

Luksoze, magntike dhe glamour. Flasim për arin, ngjyra më e çmuar e dimrit 2016, që zbret në fushë për të dhënë një luk special për festat, dhe jo vetëm.

1481716154_`0

Që nga minifundi me lëkurë të metalizuar tek palltoja  e artë,  pantallona dhe xhup, veshjet e mbrëmjes, më të shndritshme. Shihni galerinë për të zgjedhur kombinimin tuaj.

1481716261_181481716017_11481716203_15

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko