-Sociale, Aktualitet, Te Fundit, Të Gjitha

Lotaria Amerikane, numri i madh i aplikimeve rrëzon serverin

Prej 24 orësh nuk mund të bëhet asnjë aplikim në faqen zyrtare të Lotarisë Amerikane. Serveri ka rënë me gjasë nga mbingarkesa. 

Sipas njofimit në faqe sqarohet se serverat kanë rënë dhe po punohet për mirëmbajtjen e faqes, ndërsa këshillojnë që aplikuesit të provojnë sërish në një moment të dytë, sapo ajo të rregullohet, pa specifikuar kohën e saktë.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko