-Teknologji, Metro

Ky është treni më super-luksoz që keni parë

Kur projektuesit e Ferrarit vendosin të krijojnë një tren, ky është edhe rezultati mahnitës.
1490128058_2
I quajtur treni Shiki-Shima në Japoni ai nuk ofron vetëm shpejtësi, por edhe luksin për të realizuar një udhëtim treditor në lindje të Japonisë në luks të pashembullt.
1490128079_5
Ky tren ka 10 lokomotiva, në të cilat janë të ndërtuar 17 suita për më tepër se  34 të ftuar dhe një restorant.
1490128070_3
Gjithashtu ka edhe hapësira ku pasagjerët mund vëzhgojnë pamjen ndërsa janë duke udhëtuar.

1490128074_41490128141_141490128125_111490128149_15

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko