-Teknologji, Metro, Te Fundit, Të Gjitha

Ky është kodi i fshehtë që hap çdo iPhone

iphone7-large_trans++WVBkYw-opMOZJ4YYfWRTqI-GftaZa9Sr7DpacumKLAs

A e dini se ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni akses në informacionet e fshehura të iPhohe, aq sa edhe të mund të ndryshoni strukturën e tij?
Gjithçka funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

Ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra. Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI. Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.
i_1471854960-5144828

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko