Sport, Te Fundit

Ky është goli më i mirë i vitit 2016 nga FIFA

FIFA ka ndarë edhe një çmim në ceremoninë që u mbajt në Zurich të Zvicrës. Goli i futbollistit nga Malaysia, Mohd Faiz Subri, është zgjedhur si goli më i mirë i vitit nga FIFA, duke fituar kështu çmimin ‘Puskas’.Në garë për çmimin ‘Puskas’ apo golit më të mirë të vitit ishin edhe Marlone dhe Daniuska Rodriguez.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko