-Jetë dhe Stil

Kujdes, prezervativi i ri mund t’ju fusë në sherr me partneren

               Publikuar në : 23:03 - 07/12/17 |
E SH

Që teknologjia është në zhvillim të përditësuar, ky nuk është lajm. Tani edhe prezervativi ka kaluar në dorën e teknologjisë, duke bërë të mundur matjen e performancës seksuale.

Tani falë shpikjes së re të shkencëtarëve, femrat kanë mundësi të vlerësojnë me shifra të sakta performancën e partnerit, dhe madje ti krahasojnë me ato të mëparshmet. Kjo pasi prezervativi i ri, është i lidhur me “ëifi” me telefonin, dhe kështu bën edhe vlerësimin e saktë.

Sa e mirë mund të duket, aq edhe e keqe është. Pasi për 69 euro mund të fusni sherrin brenda shtëpisë. Arsyeja? Një performancë e ulët mund të merret si shenjë tradhtie ose mungese interesi, ndaj tregohuni të kujdesshëm.

Pas