-Teknologji

Kujdes kur bëni “screenshot” në Instagram, përdoruesit tani do të njoftohen

               Publikuar në : 16:30 - 11/02/18 |
Gerta

Një lajm i rëndësishmën vjen për përdoruesit e shumtë të rrjeteve sociale.
Veçanërisht përdoruesit e Instagram duhet të kenë kujdes tani kur bëjnë screenshot.
Instagram ka menduar që të lajmërohen përdoruesit kur ju bëni screenshot fotove të tyre. Sipas stafit kjo është një lëvizje e duhur pasi duhet të ruhet privatësia e çdokujt maksimalisht duke qenë se rrjetet sociale po e prishin disi privaten e çdokujt.
Herën e parë kur të bëni një screenshot pasi opsioni të jetë aktiv, do të paralajmëroheni nga Instagram kështuqë dhe për pak kohë mund ta bëni pa e marrë vesh njeri.

Pas