-U tha në Opinion, Kryesore

Kryeministri Rama: Unë nuk i kuptoj se çfarë duan artistët

Kryeministri Edi Rama është shprehur se nuk i kupton se çfarë duan artisët, të cilët në ditët e fundit janë ngritur në revoltë për moszhvendosjen e tyre tek Turbina. Rama është ka deklaruar se ata nuk kanë të drejtë kur mendojë se shteti nuk ju jep atë që ata ëndërrojnë.
A mendoni se artistët kanë të drejtë të ndihen të pa vlerësuar dhe të inkurajuar në këto momente për shkak të politikave që po ndiqen?
Rama: Unë asnjëherë nuk mendoj, s’kam menduar dhe nuk do të mendoj se një artistë që ankohet se shteti nuk po i jep mundësinë që ai të jetë artisti që ëndërron ka të drejtë, unë nuk mendoj se ka të drejtë dhe për më tepër unë nuk kuptoj çfarë kanë”./Opinion.al

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko