-Politikë, Aktualitet, Te Fundit

Komentuesi i thot Ramës “paç fatin e të mbyturve në Vlorë, Rama i përgjigjet ashpër “kot që rron”

Statusi i fundit i postuar nga Edi Rama, ka bërë që komentuesit të shprehin indinjatën e tyre për mungesën e rojeve bregdetare në plazhe. Njëri prej tyre madje i ka uruar Ramës të ketë fatin e tyre për shkak të neglizhencës. Sigurisht që kryeministri nuk mund të mos ja kthente duke u shprehur madje edhe shumë ashpër:

Komentuesi: Komentuesi: A ka roje bregdetare aty ku i beni pushimet ju? ishalla jo, dhe paç fatin e atyre te pafateve te djeshem ne Vlore. Amin

Rama: Pjesa e bregut te Vlores ku ka ndodhur fatkeqesia me djalin e vogel, as nuk perdoret nga bashkia si plazh publik, as nuk i eshte dhene ne asnje centimeter per perdorim subjekteve private si plazh nga bashkia. Sepse aty eshte ende ligjerisht kantier ndertimi!

Ndersa plazhi ku ka ndodhur aksidenti i trefishte ne Triport, eshte nje plazh i eger, i cili nuk eshte fare ne listen e plazheve te miratuara si plazhe nga Ministria e Ekonomise dhe Turizmit e per rrjedhoje, ashtu si ne cdo vend te botes, ku fatkeqeisht ndodhin kudo tragjedi te tilla, nuk ekziston asnje detyrim qe te kete sherbim ruajtes.

 

Te tjerat jane brockulla te ziera ne kazan

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko