Metro

Këto rroba banje janë padyshim më të ‘frikshmet’ që keni parë

Nuk është ashtu siç duket. Janë rroba banjet, ndoshta më të çuditshme që keni parë ndonjëherë.

Ato të krijojnë përshtypjen sikur je e zhveshur, e pa depiluar, ku miksohet trupi i vajzës me të mashkullit, rezultati i së cilës është duhet thënë paksa  “i frikshëm”.

Kohët e fundit, në industrinë e modës kanë dominuar rroba banjet që nxjerrin në pah linjat trupore të vajzave.

Por duket se disa dizenjerë kanë marrë përsipër “misionin” që të shkatërrojnë imazhin e një femre perfekte, në një trup të palestruar dhe të nxirë, ku kanë krijuar këto rroba banje që duhet thënë janë paksa të çuditshme.

Por e çuditshmja nuk qëndron vetëm këtu. Ato kushtojnë plot 59.95 dollarë. /class

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko