-Jetë dhe Stil, Bota, Metro, Te Fundit

Këto janë 10 çantat më të shtrenjta në botë

Çantat janë një aksesor mjaft luksoz të cilat nëse janë cilësorë, kushtojnë shumë. Femrat nuk mund ta imagjinojnë dot jetën e tyre pa një çantë me të cilën do të kombinojnë veshjen. Shtëpitë e famshme të modës, janë ato të cilat prodhojnë trended e reja të çantave, të cilat ndonjëherë i tejklojnë parashikimet me çmimet e tyre të kripura. Në historinë njerëzorë ekzistojnë 10 çanta çmimi i të cilave është më shumë se një makinë apo edhe shtëpi. J cilat janë çantat më të shtrenjta në histori.

Marc Jackobs Carolyn me lëkurë krokodili – 38.000 dollarë

Marc-Jacobs-Carolyn-Crocodile-Handbag

Gadino Bag by Hilde Palladino – 38.470 dollarë

Hilde-Palladino

LV Tribute Patchwork Bag – 42.000 dollarë

b7e6c261c4b545950881db352c92507e.600x

Leiber Precious Rose Bag – 92,000 dollarë

Leiber-Precious-Rose-Bag

Hermes Matte Crocodile Birkin Bag – 120,000 dollarë

Hermes-Poșeta-neagră-cu-diamante-albe-de-18-carate

Urban Satchel Louie Vuitton Bag – 150,000 dollarë

expbag3

Lana Marks Cleopatra Bag – 250,000 dollarë

Lana-Marks-Cleopatra-Bag

The Chanel “Diamond Forever” Classic Handbag – 261,000 dollarë

The-Chanel-Diamond-Forever-Classic-Handbag-261k

The Hermes Birkin bag krijuar nga  stilistja japoneze  Ginza Tanaka – 1.9 million dollarë

The-Hermes-Birkin-bag-created-by-Japanese-designer-Ginza-Tanaka.

The Mouawad’s 1001 Nights Diamond Purse  e çertifikuar edhe nga rekordet “Guiness” si çanta më e shtrenjtë në botë– $3.8 milion

The-Mouawads-1001-Nights-Diamond-Purse/Opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko