-Jetë dhe Stil, InstaBIZ, Metro

Këshilla si ta bëni grimin për mbrëmjen e Vitit të Ri

Nëse ende nuk jeni në dijeni se si do jetë grimi i juaj në natën e ndrrimit të mot-moteve, atëherë ne ju sjellim një video që tregon se si në të vërtetë duhet të dukeni.

Një grim natyral dhe shumë i lehtë do të bëjë që pamja juaj të duket ndryshe.

Mos e teproni as me veshjen, ndihuni sa më komode dhe e thjeshtë…

Më poshtë ndiqeni videon:

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko