Kryesore, Sport

Kërcënime gruas së gjyqtarit, dha penallti në sfidën mes Realit dhe Juventusit

Një lumë komentesh fyese dhe kërcënime me vdekje kanë mëshuar në rrjetet sociale të gruas së gjyqtarit spanjoll që akordoi penallti në sekondat e fundit të sfidës Real Madrid-Juventus.

“Do t’iu zhdukim ty de atë copë m…, burrin tënd”. “Ndaloje burrin tënd bastard”, ishin disa nga mesazhet kërcënuese të dërguar në llogarinë e “Twitterit të Luki Oliver, bashkëshortes së Majkëll Oliver.

Policia britanike ka hapur një hetim në lidhje me këtë çështje. Në mesin e komenteve ka gjithashtu edhe mesazhe inkurajuese për vendimin e marrë në sfidën Real-Juventus.

Kujtojmë  se edhe Luki Oliver, ashtu si bashkëshorti, është me profesion gjyqtare në futbollin e femrave.

 

moglie-arbitro-real-madrid-juventus-1

 

lucy-oliver

 

moglie-arbitro-real-madrid-juventus-2

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko