-Jetë dhe Stil, Metro

Keni parë në ëndërr vdekjen tuaj? Ja cili është kuptimi

Ëndrrat ndonjëherë janë aq të pazakonta sa shumë prej nesh nuk mund t’i japin dot kuptim. Shpesh një ëndërr mund të na ngelë në mendje për shumë gjatë, edhe përsëri mbetet mister. Një prej ëndrrave më të zakonshme, por njëkohësisht edhe më të frikshme, është kur shohim vdekjen. Shpesh rastis të shohim edhe vdekjen tonë, por që sigurisht edhe kjo ka një shpjegim.

Kur shihni vdekjen tuaj në ëndërr, simbolizon se jeni duke kaluar një fazë tranzicioni në jetën tuaj. Një periudhë ku ju dëshironi ndryshime të mëdha në jetën tuaj, dhe shpesh shoqerohet me antkh dhe frikë. Por në realitet, kjo përkthehet si dicka pozitive për jetën tuaj. Tregon se shumë shpejt dicka e madhe apo një ndryshim rrënjësor i cili është në favorin tuaj, do të ndodhë./Opinion.al

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko