-Jetë dhe Stil, Metro, Te Fundit

Jo vetëm kafe, baristi korean bën art në filxhan

Kafet të ardhura me vizatime sipër janë të shpeshta. Shumë barist maksimumi që ditë të vizatojnë sipër kafes, është një zemër. Por baristi korean, Kangbin Lee po e çon artin e pikturave në kafe në një tjetër nivel. Që prej pikturave me karakteret e “Disney”, lulet shumë-ngjyrëshe, ai e quan “Cremart,” atë çka bën. Por më tepër flasin fotot e mëposhtme për atë çfarë ky artist realisht bën.

aaafffdddvvvvnnnvvvmmm

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko