Metro, Te Fundit

Ironia në rrjet/ Po Rama kur do e heqë ‘çadrën’?

Tashmë që marrëveshja politike u arrit u hoq edhe çadra që për disa ishte vendi nga do buronte liria dhe për disa të tjera pengesa që kishte bllokuar bulevardin. Sot, çadra nuk është më, dhe në Bulevard ecët lirshëm, por komentuesit në rrjetet sociale kanë një pyetje për Kryeministrin: Kur do ta heqësh mbulesën e zezë nga hyrja e Kryeministrisë?

Kujtojmë se dy ditë para se të ngrihej cadra u vendos “mburojë” për të ruajtur strehën me shumë drita të iduar nga artisti Philippe Parreno në hyrje të Kryeministrisë.

 

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko