Metro

I kërkon kushërirës para, por ajo i jep përgjigjen e pa pritur: Eja puno në shtëpi publike dhe …

Të gjithë padyshim gjendemi në vështirësi ekonomike, dhe gjeja e parë që na shkon në mendje është që të kërkojmë ndihmë nga personat tonë më të afërt.

Ky është dhe rasti i një vajze e cila i ka kërkuar para kushërirës se vet, por përgjigja që ka marrë e ka lënë pa fjalë. Një 17­vjeçareje nga Trowbridge, Angli, e cila i ka kërkuar para kushërirës së saj, që jetonte në kryeqytet dhe të gjithë e dinin se ajo bënte punë zyre.

Mirëpo, kur vajza i ka kërkuar paratë, ajo i ka thënë: Po deshe mund të vish të punosh. “Punë zyre, unë… Po tallesh?”, ia ka kthyer 17­vjeçarja. “Jo, s’po tallem, mund të punojmë natën… në shtëpi publike”.

Oferta e saj e ka shokuar vajzën e cila e ka postuar menjëherë në rrjetet sociale duke shkruar: Vetëm para i kërkova, do t’ia ktheja…

3-1-13-2-15-9

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko