-Jetë dhe Stil, Metro

HISTORIA/ Unë me mikun tim përfunduam në … A duhet t’ja them këtë të dashurës time?

Në adresë të psikologes të THE SUN ka mbërritur një histori e një djali i cili ka përfunduar një natë në krevat së bashku me mikun e tij dhe me një vajzë tjetër… për më shumë lexoni historinë më poshtë:

Letra e djalit

Unë kam 6 vite i lidhur me të dashurën time. Ajo është gjithçka për mua, është 25 vjeçe, e bukur dhe shumë e dashur. Ajo është njeriu më pozitiv që unë njoh. Unë jam 29 vjeç. Unë dalë me shokët e mi një herë në javë. Ne zakonisht vetëm të luajmë futboll, por ndonjëherë dhe shkojmë edhe për të pirë.

Një nga djemtë kishte ditëlindjen dhe mbushte 30 vjeç, kështu që ne vendosëm që të shkojmë të pimë në një bar. Kështu përfunduam në lokal dhe djali që kishte ditëlindjen ishte duke u afruar dhe foli me një vajzë, e ca ishte tepër simpatike.

Ajo ishte e qeshur e dashur dhe e afrueshme. Shoku im mori një pije bashkë me të dhe filluan të bisedojnë. Por kjo nuk zgjati shumë, pasi ai e ndërpreu bisedën me atë dhe atë nate ikëm nga bari, duke u kthyer shumë korrekt për në shtëpitë tona.

Por nuk mbaroi me kaq, ne shkuam sërish atje për të pirë, ai guxoi dhe e pyeti atë nëse do të dëshironte të kryente marrëdhënie seksuale me të apo jo.

Ajo normalisht që pranoi dhe e mirëpriti ofertën e shokut tim. Por me ta isha edhe unë, dhe shoku edhe ishte nënë efektin e alkoolit nuk e mendoi më gjatë dhe i tha asaj papritur nëse do të pranonte që të shkonim në shtrat të tre. Edhe unë isha po ashtu shumë i pirë, por nën heshtje e pranova dhe po e shihja atë në sy. Ajo u tërhoq pak në fytyrë, por tha OK.

Në rezervuam një dhomë hoteli dhe kështu përfunduam të tre në një krevat.

Ajo ishte shumë profesioniste në krevat. Unë do ta quaja atë ‘seksin e dehur’, pasi unë dhe miku im ishim komplet nënë efektin e pijes dhe të pavetëdijshëm. Seksi me atë zgjati vetëm disa minuta.

Por që nga ajo ditë unë e urrej veten time. Qëkur jemi bërë esëll unë dhe shoku im jemi tepër të mërzitur, për arsyen se si arritëm të përfundonim të tre në atë gjendje. Unë po ashtu jam tepër i trishtuar pse ja kam bërë këtë veprim të dashurës time.

Më vret shumë ndërgjegjja që e kam bërë këtë veprim, pasi e dashura ime nuk e meriton. Ajo më ka dhuruar gjithçka të bukur dhe unë nuk do ja bëja asnjëherë diçka të tillë nëse do të isha essëll. Çfarë të bëjë, a duhet t’ja rrëfej asaj këtë gjë?

Përgjigja e psikologes

Së pari ti duhet të bësh një vizitë në klinikë për pas asaj nate. Së dyti duhet të flasësh me partneren tënde dhe t’ja tregosh se si ndodhi ngjarja. Kjo vërtetë është një tradhti, por e rëndësishme është që të mësohet prej saj dhe të ndikojë në mos përsëritjen e këtij veprimi. /the sun/përshtatur nga opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko