-Teknologji, Metro

Harroni iPhone 8! Ky iPhone 7 Plus Retro Edition është telefoni i momentit, mësoni çmimin marramendës

Pak muaj para hedhjes në treg të iPhone 8, vjen një version i rri i modelit iPhone 7 Plus.

Colorware ka njoftuar se është duke e lansuar një version të limituar të iPhone 7 Plus nga Apple, që do të quhet Colorware iPhone 7 Plus Retro Edition.

Krijuesit  e këtij modeli janë frymëzuar nga dizajni i Mac të vitit 1980 dhe vetëm 25 njësi të produktit do të prodhohen.

colorware-iphone-7-retro-designboom-03-17-2017-mobile

“Nëse ju pëlqen pamja e Mac-ut origjinal të viteve të 80-ta, atëherë iPhone 7 Plus Retro Edition është për juve. Vëmendja iu është dhënë detajeve në këtë produkt. Logoja origjinale e Apple dhe pjesa e tjetër e dizajnit të vjetër vijnë sërish me produktin tonë, duke e bërë atë vepër të artit.” – thuhet në deklaratën e kompanisë.

Secila nga 25 pajisjet që do të dalin në treg do të kushtoj 1,899 dollarë.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko