-Jetë dhe Stil

Habit studimi i fundit/ Burrat refuzojnë seksin për të parë futboll


               Publikuar në : 14:53 - 17/04/18 |
Gerta

Sipas një studimi të ri, 42 për qind e burrave të pyetur pranuan se do të përpiqeshin të shpejtonin për të parë më vonë eventet e rëndësishme sportive. Nga ana tjetër, është një 37 përqindësh meshkujsh që shprehen se do ta pranonin ofertën e partneres së tyre, vetëm nëse do mund t’i hidhnin një sy televizorit teksa kryenin marrëdhënie.

Dhjetë mënyrat si burrat e refuzojnë seksin

1. Dua të shoh ndeshjen e futbollit
2. Më dhemb shpina
3. Jam shumë i lodhur

4. Më dhemb koka

5. Kam punuar deri vonë

6. Duhet të punoj përsëri

7. Jam shumë i dehur

8. Mund ta lëmë për më vonë?
9. Nuk ndihem mirë
10. Duhet të zgjohem herët nesër

Pas