Bota

Gruaja ndihej burrë ndaj ndryshoi gjininë, por fati kishte të tjera plane


               Publikuar në : 22:55 - 12/01/19 |
el ida

Stephan Gaeth ka lindur femër, por që kur ishte adoleshtne ndihej mashkull dhe kur u bë maxhoren, nisi procesin e transformimit që të bëhej 100% mashkull. Por gjatë procesit të ndryshimit ajo u njoh me Wyley Simpson, me të cilin nisi edhe një marrdhënie.

Kundër çdo parashikimi Stephan, e cila ishte ende biologjikisht grua, mbeti shtatzënë në mes të kalimit të saj definitiv nga femër në mashkull. Stephan 27 vjeçe, e cila prej vitesh kishte marrë hormone mashkullore, ishte e bindur se ajo nuk mund të mbetej shtatzënë, kështu që gjithmonë kishte marrëdhënie të pambrojtura me partnerin e saj, por gjërat shkuan ndryshe.

Sipas Daily Mail, Stephan kishte hequr tashmë gjoksin e saj dhe po bënte trajtim të fortë hormonal. Rowan Fox tashmë ka lindur dhe është gëzimi më i madh i çiftit. Më herët ata kishin menduar që të adoptonin një fëmijë, por fati iu kishte rezervuar një “shaka”, që iu ndryshoi jetën.

Pas