-Jetë dhe Stil, -Shëndeti, Metro, Te Fundit

Gjiganti i çokollatave “Mars” tërheq nga tregu produktet nga frika e Salmonelës

Kompania e çokollatave “Mars” ka tërhequr nga tregu disa prej produkteve të saj të quajtura “Galaxy” nga frika e salmonelës. Produktet janë tërhequr nga tregu britanik dhe ai irlandez.Edhe pse sipas kompanisë ende nuk ka pasur asnjë ankesë, e gjithë kjo procedurë është bërë për sigurinë e konsumatorit. Bakteri i Salmonelës, mund të jetë prezent edhe të çokollatat. Kompani i ka tërhequr vullnetarisht këto produkte duke u shprehur se disa prej përbërësve që përdoren për çokollatat mund të jenë infektuar nga Salmonela./Opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko