-Destinacione, Travel

Gimmelwald, fshati piktoresk në alpet zvicerane

Zvicra në mbarë botën njihet për alpet e saja mahnitëse – e, i fshehur në një kënd të saj, gjendet edhe fshati piktoresk Gimmewald.

fhsattii

Kjo zonë unike me mrekulli të jashtëzakonshme natyrore ndodhet e vendosur në një lartësi prej 1363 metrave, duke arritur të bëhet një tërheqje e preferuar turistike për shumë persona.

vv

Besohet të jetë ndërtuar gjatë periudhës së mesjetës, buzë një shkëmbi gjigant dhe është vend ku njeriu mund t’i përjetojë të gjitha të mirat e këtij vendi gjatë çdo stine.

zvic

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko