-Jetë dhe Stil, Galeri, Metro, Te Fundit

Fotogaleri/ Kur aparati shkrepet në kohën e duhur dhe në momentin e duhur

Momenti i duhur dhe koha e duhur ndonjëherë janë dy gjëra të cilat rrallë bashkohen. Në këtë fotogaleri është pikërisht ajo çfarë ka ndodhur. Aparati ka fokusuar disa imazhe të cilat janë të pabesueshme por dy faktorët e lartëpërmendur kanë krijuar pamje mbresëlënëse. Për më tepër hidhini një sy galerisë.

boredpanda4

Picture 1 of 13

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko