InstaBIZ

Foto+18/ Transgjinorja shqiptare punon si eskortë në Itali

Të gjithë e njohim personazhin e veçantë Linda Rei. Transgjinorja shqiptare nuk e ka fshehur asnjëherë jetën e saj dhe vështirësi deri sa ia arriti të bëhej femër. Por duket se tashmë jeta e Lindës ka marrë tjetër rrjedhë.

Në faqen onlinë HST Model, ju mund ta “blini” tashmë transgjinoren. Bëhet me dije se Linda Rei punon si eskortë në Itali. Fotot seksi ku shfaqet topless janë në këtë faqe, së bashku me të dhënat e saj personale, shkruan GSH.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko