Metro, Te Fundit

Foto/ Vizatime mahnitëse 3D

Vitin e kaluar, Ramon Bruin dhe vizatimet e tij 3D pushtuan rrjetet sociale. Artisti nga Holanda tani ka sjellë disa vizatime të reja 3D, që të gjitha të punuara vetëm me laps.

Bruin përdorë një teknikë anamorfike për të bërë vizatimet e tij 3D, vizatime këto që ju bëjnë të mendoni se janë reale, transmeton Gazeta Express.

Artisti 31 vjeçar demonstron talent të madh në shumë mediume arti, së bashku me vizatimet me ngjyra uji, vaji, grafika dhe më shumë.

Këto janë vizatimet e tij të fundit:

3d-optical-illusions-jjk-airbrush-11_1481476121-44215163d-pencil-drawings-ramon-bruin-2-1_1481476122-22971403d-pencil-drawings-009_1481476121-5069384tags-3d-drawing-3d-effect-art-optical-illusion-pencil-drawing-ramon-5624931a82554_1481476121-7167973

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko