-Jetë dhe Stil, Galeri, Metro

Foto/ Super jahti i së ardhmes

Arkitekti italian ka krijuar një koncept të ri për super jahtet e së ardhmes.

Super-jahti italian përmban një suitë luksoze, që do të sillte pronarin dhe mysafirët e tij/saj nga deti në qiell, ku do të kënaqeshin me pamjet mbresëlënëse të mjedisit që i rrethon.

Jahti ka një tarracë 1,000m2 dhe është rreth 100m mbi ujë, duke i dhënë pronarit një ndjenjë të veçantë të pamjeve si kurrë më parë në ndonjë jaht.

Afër nivelit të detit, jahti ka një klub plazhi dhe një akuarium në mes të dhomës së ndejës dhe një pishinë në çati.

340a1a9d00000578-3584851-image-a-93-1462975115170_1463070980-8459276340a1b8300000578-3584851-image-a-99-1462975141892_1463070995-8595569340a160700000578-3584851-image-a-98-1462975136973_1463071023-614554340a1c5300000578-3584851-image-a-95-1462975122390_1463071001-7635243340a1d0300000578-3584851-image-a-94-1462975118626_1463071007-2448272340a19bb00000578-3584851-image-a-96-1462975126102_1463071018-4952344

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko